Bimatoprost_eyelash_Eyelash_Growth_Serum

Bimatoprost (Bimat)

฿350.00฿1,750.00

Eyelash Growth Serum

Bimatoprost Eyelash Lengthening   เป็นเซรั่มที่ช่วยเร่งให้ขนตายาวง่อนเพิ่มมากขึ้น สินค้านี้นำเข้าจากอินเดีย ซึ่งเป็นที่นิยมใช้กันอย่างมากในทรีปยุโรป และประเทศสหรัฐอเมริกา สาวๆต่างนิยมใช้ Bimatoprost กันเกือบทั่วทั้งประเทศ เซรั่มตัวนี้จะมาแก้ไขปัญหาสาวๆที่คิดว่าตัวเองขนตาสั้นเกินไป ปัดมาสคาร่าแล้วก็ไม่ค่อยเห็นเด่ดชัด อยากให้ขนตาตัวเองยาวขึ้นกว่านี้ ตัวนี้เป็นตัวช่วยที่ดีที่สุดใช้ง่ายได้ผลจริง แค่ใช้เป็นประจำทุกวัน แค่นี้คุณก็จะมีขนตาที่ยาวง่อนสวยงามดังสาวยุโรปแล้วค่ะ และสำคัญคือจะอยู่กับเราไปตลอด

 

Clear
SKU: N/A Category:

Product Description

lash growth serum

     บิมาโทพอต คือ เซรั่มที่จะช่วยให้ขนตาของเรายาวขึ้นกว่าเดิม สินค้าตัวนี้นำเข้าจากอินเดียเป็นสินค้าที่ขายดีมากๆในทวีปใหญ่ๆอย่างยุโรป และUSA ที่เมืองไทยหาไม่ได้เลยน่ะแบบออริจินอลอ่ะ ถ้าอยากจะได้แต่ล่ะทีนี่ต้องสั่งจากอินเดียและส่งมาที่ไทย แต่ค่าส่งนี่ก็หมดไปเยอะเหมือนกันน่ะ ถ้าสมมุติว่าซื้อแค่ 1 กล่อง อยากได้เอามาลองดู รู้มั๊ยค่าส่งอ่ะแพงกว่าราคาสินค้าส่ะอีก แต่เรามีของที่สั่งตรงจากอินเดียมีในสต๊อกตอนนี้และเป็นสินค้าที่พร้อมส่งตลอดเวลา และไม่ต้องเสียค่าส่งเยอะด้วยเพราะส่งในประเทศไทย ค่าส่งอย่างมากก็ 50 บาท สำหรับส่งแบบ ems
ตัวนี้ ขายดีมากในUSA ในแถบยุโรป สังเกตุเห็นใช่มั๊ยว่าสาวยุโรปส่วนมากเขาจะมีขนตาที่ยาว หนา ง่อนสวยมาก พวกเขาเหล่านั้นก็ใช้ตัวนี้แหละ วันนี้ถ้าสาวๆคนไหนในประเทศกำลังมองหาตัวช่วย กำลังหาสิ่งที่ดี ที่ปลอดภัยในการอยากให้ขนตาตัวเองยาวมากขึ้นกว่าเดิม แนะนำบิมาโทพอส(bimatoprost) ปลอดภัย แต่ก็ระวังอย่าให้เข้าตาน่ะ ที่ปลอดภัยเราก็หมายถึงว่าจะไม่ทำให้ขนตาเราล่วงแน่นอน แต่ก็ไม่ใช่จะเอาใส่ตาเพราะเห็นว่าปลอดภัย นี่คือเซรั่มเรงให้ขนตายาว ฉะนั้นเราก็ควรใช้กับเฉพาะขนตาเราเท่านั้นเนอะ
มาพูดถึงนานเท่าไหร่ที่จะเริ่มสังเกตุเห็นความต่าง ขอบอกเลยว่าใช้ติดต่อกันทุกๆวันภายใน 3 เดือน เราก็จะเริ่มสังเกตุเห็นว่าขนตาเราขนยาวขึ้นกว่าเดิมอาจจะยังไม่ยาวขึ้นมาก แต่ตัวเราจะรู้สึกได้เลยว่าขนตาเรายาวขึ้นจริงๆ เวลาที่ดัดขนตายิ่งจะเห็นได้ชัดเจน อ๋อ!!! ลืมบอกว่าให้ใช้คู่กับมาสคาร่าที่เรามีแค่หยดเซรั่มตัวนี้ลงไปประมาน 3-4 หยด ใช้ทุกๆ ย้ำทุกๆวัน แค่นี้ ก็จะมีขนตายาว หนา ง่อนแบบธรรมชาติสุดๆแล้วจ้า

Buy Bimatoprost

Bimatoprost_eyelash

Bimat, Bimatoprost for sale Thailand to Thailand shipping.

Bimatoprost , is the chemical name for Bimatoprost Ophthalmic solution under the Brand BIMAT. Bimatoprost is used for people who have very thin eyelashes or small eye lashes. It helps to create long beautiful lashes. This eye solutions promotes the growth of eyelashes. It also enhances the thickness and color of the eyelashes. Generally, this solutions is used to channelize the natural growth of eye fluids, as this drop ensures a smooth flow of the fluids into the eye. In this way, it can also be used to help people with glaucoma. While treating glaucoma, you must ensure to use it into the eye, and not on to the eye lids, as you do, when you treat eye-lash problems.

How long Does Bimatoprost take to work?

 Whether you buy Bimatoprost online or from the offline shops, it is important to consult with your ophthalmologist to know about the exact doses of this medicine.

  • You will start to see the results from two months after use, but generally, the results come out only after three to four months of prolonged usage.
  • A cartridge for using liquid eyeliner is the best way to apply the Bimatoprost medicine into your eyes. However, when you treat eyelash problems with Bimatoprost, you must be sure not to use this drop on the lower eyelid, but you must use it by drawing a line with the cartridge, on the surface of the upper eyelid.
  • You can use Bimatoprost from online portals and keep on using it even after your eye lashes become thick and dense.

 

Side effects

 Some of the adverse effects of using Bimatoprost

  • Irritation
  • Puffiness of the eyes
  • Darkened eye lashes
  • Constant discharge from the eyes
  • itching

 What are the precautionary measures that must be considered, when you buy Bimatoprost?

 When you buy Bimatoprost, be careful how much of this solution that you apply to your eye lash. It can cause irritation if over used.

  • Those wearing contact lenses should remove them while applying the drops and can wear them after 30 minutes.

Bimatoprost For Sale

If you buy Bimatoprost online from reliable cosmetics store such as Sofeera Fashion you can be sure of the quality.www.sofeerafashion.com only deals direct with manufactures of the highest quality cosmetics

Additional Information

Pills

1, 3, 5, 7,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bimatoprost (Bimat)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *